De ce OMG Studio Videochat?

profesionalism - seriozitate - experienta


OMG are o echipa alcatuita din membrii cu peste 4 ani experienta in domeniul videochat-ului.

Videochat-ul este de asemenea unul din putinele locuri in care poti sa te distrezi si sa castigi bani frumosi in acelasi timp.

Imaginea ta este si imaginea OMG Studio


O echipa excelenta

Peste 4 ani de experienta!


Lucrand de peste 4 ani alaturi de modelele noastre, prin seriozitate si profesionalism am devenit unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din judetul Galati.

Am reusit sa aducem la un loc o echipa tanara si ambitioasa, formata din personal prietenos si comunicativ, ce te va ajuta nu doar sa castigi sume importante ci si sa devii un model profesionist de videochat - deschizandu-ti astfel noi orizonturi in ceea ce priveste realizarea ta pe plan profesional.

Training pentru modele videochat

Iti oferim tot suportul si ajutorul pentru a-ti maximiza veniturile!


Te vom sprijini permanent prin training uri specializate, sedinte foto/video si recomandari avizate pentru ca tu sa devii experta in videochat. Este nevoie doar sa ai vointa si sa doresti a invata lucruri noi. Vei avea la dispozitie 24/7 o echipa de specialisti in makeup si styling ce au ca unic scop ca tu sa stralucesti!

Impreuna iti vom descoperi punctele forte si te vom invata cum sa-ti pui in evidenta talentul si farmecul personal pentru ca interlocutorii sa petreaca din ce in ce mai mult timp in compania ta. Castigurile tale vor deveni astfel mai mari decat ti-ai fi putut inchipui!

Personalitatea si Vointa

Punem pariu ca ai calitatile unei invingatoare!


Nu este nevoie sa fii un supermodel, personalitatea ta si felul de a te face placuta poate valora mai mult in fata interlocutorilor decat un corp lucrat si perfectionat in saloanele de infrumusetare.

Investim Constant

Investim constant in camere cu un decor fastuos si elegant sau recuzite selecte pentru ca tu sa te simti mereu confortabil si sa-ti desfasori activitatea in cele mai bune conditii. De asemenea punem la dispozitia fetelor noastre calculatoare, componente tehnice si camere web calitative, de ultima generatie, pentru transmisii impecabile si o imagine desavarsita in fata publicului tinta.

OMG Studio, locul in care lucrezi legal!


Oferim contracte de munca transparente si serioase ce respecta in cele mai mici detalii legislatia in vigoare pentru ca tu sa beneficiezi in permanenta de toate drepturile ce ti se cuvin. Vei primi o copie dupa contractul incheiat cu noi inca din prima zi in care te-ai decis ca doresti sa lucram impreuna si ti-ai dat acordul scris in acest sens.

In plus un contract legal iti poate asigura si alte beneficii sociale ce nu se regasesc in cazul ofertelor unor companii offshore sau a celor ce angajeaza modele videochat fara indeplinirea formelor legale.