Angajare Videochat Galati

La OMG, ai $1000 salariul garantat in prima luna!

Fii urmatorul supermodel OMG Studio Galati!


Oferta Angajare Videochat Galati

$1000 salariu garantat la OMG!


Stim ca orice inceput este dificil, mai ales intr-un domeniu nou, in care nu ai mai lucrat pana acum. Asa ca iti dam posibilitatea sa te acomodezi cu echipa, sa inveti lucruri noi si sa-ti dezvolti abilitatile de relationare cu membrii fara a te simti ingrijorata ca nu vei performa suficient de bine de la inceput, astfel incat sa castigi bani!

Concursuri si Bonusuri Videochat

Castiga extra si maresteti venitul lunar!


Pentru a-ti stimula creativitatea si a rasplati din plin eforturile pe care le-ai depus OMG organizeaza periodic concursuri tematice rasplatite cu premii substantiale in bani sau alte beneficii. In plus poti primi bonusuri sau prime de performanta de fiecare data cand te vei situa printre cele mai bune modele ale noastre.

Concursuri, Bonusuri si Prime

Bonusuri & Prime

Portofoliu Foto & Video

Sedinte foto si video profesionale periodice!


Participarea in cadrul unor sedinte foto/video realizate de fotografi si cameramani profesionisti iti va asigura atat o imagine buna in cadrul site-ului cat si recunoasterea ta ca si model profesionist! In plus vei avea astfel un portofoliu bine realizat ce nu va face decat sa atraga tot mai multi membri in camera ta de chat - in consecinta mai multi bani pentru tine! Pentru ca suntem experti in promovare nu va trebui sa-ti faci griji vreodata pentru lipsa platitorilor noi din camera ta de chat.

Sedinte Foto/Video Profesionale

Sedinte Foto/Video Profesionale

Training Modele

Sedinta initiala cat si sedinte periodice


Atat in primele momente ale carierei tale in videochat cat si pe parcursul dezvoltarii tale ca si model vom organiza traing-uri diversificate, pe teme variate incluzand tehnici avansate, bazate pe recomandarile unor specialisti, in materie de de modeling, makeup, arta conversatiei, persuasiune, psihologie etc. In acest fel, pe langa beneficiile imediate materializate prin castigarea unor sume importante si atragerea platitorilor vei dobandi si un important bagaj de cunostinte ce iti pot fi de folos pe viitor.

Suport si Ajutor

OMG ofera 24/7 asistenta completa


Suntem la dispozitia ta ori de cate ori ai nevoie de noi! Indiferent cu ce problema te confrunti in pregatirea sesiunilor de videochat, in alegerea tinutelor corespunzatoare sau chiar in timpul conversatiei cu membrii platitori, iti vom fi alaturi si te vom ajuta cu sfaturi si recomandari pentru ca totul sa iasa perfect iar tu sa incepi sa castigi din ce in ce mai bine. De asemenea vom rezolva cu promptitudine orice incident ce tine de tehnica folosita imediat ce acesta se produce.

Angajeaza-te la OMG